Referenties
Humans talk
Mensen getuigen...
ups, global leadership college

Ook voor Stegmann Belgium heeft SoHuman, in concreto Sofie Spaepen, een duidelijke meerwaarde betekend.

Wij hebben Sofie aangesproken voor haar professionele kennis en ervaring als commercieel ingestelde people manager. Haar positiviteit, passie en duidelijke communicatie typeren haar.

Neem contact op met So Human, en je begrijpt onmiddellijk wat we hiermee bedoelen!

Caroline Fockedey
Hr & Sales Director, Stegmann Belgium

ups, global leadership college

We hebben al twee keer met Sofie samengewerkt in het kader van verbetering van de algemene sfeer onder de collega’s. Wat ons aanspreekt in haar aanpak is het resultaatgerichte, zowel voor, tijdens als na de workshops.

In het verkennend gesprek met het management stelt Sofie de juiste vragen om het doel van de workshop scherp te stellen en detecteert ze al snel mogelijke pijnpunten en gevoeligheden. Sofie stelt zich zeer flexibel op om binnen bepaalde restricties de gewenste aanpak toch mogelijk te maken.

Tijdens de workshops creëert Sofie vlot en met humor vertrouwen, heeft zij de deelnemers gauw mee, laat ook kritische stemmen toe, gaat er mee aan de slag, stelt ook hier accurate vragen om mensen tot inzichten te voeren en reikt praktische handvaten aan. Tot slot rondt Sofie het geheel na de workshop af met opvolging, analyse van de input van de deelnemers, suggesties en eventuele werkpuntjes.

De feedback van onze groep was eenstemmig: een toffe madame die geen lucht verkoopt.

Kristine Rombaut
UPS, Global Leadership College

randstad coaching

Wie Sofie ziet, wordt onmiddellijk meegenomen door haar vrolijke karakter en haar positieve uitstraling. Zij is een opgewekte stuiterbal die met heel veel mensgerichtheid en begrip aan de slag gaat met haar team. Sofies kracht ligt in inspireren, het meetrekken van mensen vanuit haar overtuiging en kunde over hoe je een klant benadert, zijn behoefte goed in kaart brengt en hoe je je daarbij opstelt. Zij helpt mensen de stap naar prospectie zetten, coacht hen op de inhoud van het gesprek en de verdere opvolging van de klant.

Zij had in haar functie bij randstad de rol van starterscoach waarbij zij de nieuwe mensen onderdompelde in een commercieel bad en hen de 'goesting' meegaf voor prospectie en de kneepjes van het vak bijbracht. Collega's kwamen altijd met veel drive uit deze sessies en klopten achteraf nog vaak bij Sofie aan voor extra tips of succesverhalen.

Wat Sofie ook typeert, is haar eerlijke feedback: ze legt op een respectvolle manier dingen op tafel die op tafel moeten komen en gaat daarbij ook de moeilijke onderwerpen niet de weg, wat samenwerken met haar erg prettig maakt.

Ann Schils, Randstad
Director Operations Antwerpen & Limburg

Helsen Verzekeringen Kasterlee

Sofie heeft bij ons op kantoor ondersteuning geboden tijdens een brainstorm over werkdruk. Dankzij haar nuttige tips & tricks konden wij als groep onmiddellijk aan de slag.

Sofie zorgt er op een ludieke manier voor dat iedere deelnemer aan het woord komt, zo is iedereen van bij de start betrokken. Tijdens het latere opvolgdebat fungeerde Sofie als moderator. Haar objectieve bevindingen hebben ons na afloop geholpen in het nemen van enkele belangrijke beslissingen.

Helsen Verzekeringen NV - Kasterlee

© 2024 Sofie Spaepen, SoHuman CommV